widgeo.net

Isnin, 22 November 2010

RAWATAN TRADISIONAL ISLAM: Pusat Perubatan Walinur Syifa.

Pusat Perubatan Walinur Syifa
"Pengenalan mengenai rawatan islam di kelantan:- Pusat rawatan ini di buka pada 31 may 2007 .berpengalaman pada tahun 2003.
Disini kami merawat semua jenis penyakit zahir dan batin,contoh zahir;seperti barah,jantung,hati,batu karang dll. yang batin seperti;saka, sihir,santau,busung dll.
Dgn menggunakan teknologi Al-Quran,ayat-2 ruqya..."dan ayat-ayat syifa juga mengunakan jurus kebatinan iaitu tenaga dalaman yang TIDAK ada perantaraan JIN SYAITAN ATAU PUN IBLIS.
untuk merawat sesuatu penyakit.Antara penyakit yang di rawat disini seperti,Masalah rumah tangga, suami atau isteri ada yang kedua dan sebagainya,masalah anak-anak degil, malas belajar,suka berjalan malam,melawan cakap kedua ibu bapa, dan sebagainya. Mandi bunga untuk menaikan seri wajah,cepat jodoh,dan awek muda.Susuk ayat untuk pelaris dan pendinding diri.Masalah Zuriat,dan air selusuh juga ingin mengetahui pasangan anda sama ada sesuai atau tidak dengan anda melalui kiraan tarikh lahir dan scane.
Solat hajat 1,Solat hajat khusus 2,Rawatan jarak jauh untuk semua jenis penyakit dan masalah anda .Ada juga menyediakan pelaris diri,kedai,rumah,pejabat dll.Pendinding diri,Pemagar rumah kedai, kebun dll.Harga rawatan di sini untuk semua jenis penyakit tidak ada di tetapkan sebarang harga,ianya terpulang pada anda sekadar yang anda mampu.KECUALI Mengambil azimat,Solat hajat khusus 2,rawatan jarak jauh,Menangkap makluk halus dan pergi ke lokasi anda.Kepada sesiapa yang bermasalah demikian janganlah biarkan diri anda di belenggu:

Rasullullah (s.a.w) bersabda:
Yang bermaksud"Bagi setiap penyakit yang di turunkan ALLAH ,ada ubatnya yang juga di turunkannya"
Hadis Riwayat AB HURAIRAH R.A..

Hubungi
USTAZ IMAN (PEMBANTU)
( 014-217 1141)
 Alamat Lot 2547/A Kg kubang pa`amin kasar 17000,pasir mas,Kelantan.
                                     Waktu Rawatan selasa hingga ahad
 , masa 9.00am-5.30pm.isnin cuti,pagi jumaat tutup,dibuka lepas jumaat 9.00pm-6.30 ptg

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

PELARIS PENYERI, PENDINDING DAN PENGASIH

PELARIS PENYERI, PENDINDING DAN PENGASIH

GADIS INI DIGANGGU OLEH MAKHLUK HALUS

GADIS INI DIGANGGU OLEH MAKHLUK HALUS
GADIS INI DIGANGGU MAKHLUK HALUS

MINYAK BULUH PERINDU ( RM 350.00)

MINYAK BULUH PERINDU ( RM 350.00)
~ KEGUNAAN : SEBAGAI PENGASIH DAN PELARIS. SESUAI UNTUK KEGUNAAN DI RUMAH, KEDAI, PEJABAT DAN LAIN-LAIN.

BOLEH DIDAPATI DI PUSAT PERUBATAN WALINUR SYIFA

BATU-BATU PERMATA,MINYAK BULUH PERINDU,ANAK KERIS DAN LAIN-LAIN LAGI YANG BISA MENJADI PELARIS DIRI,PENYERI DIRI,PENDINDING DIRI DAN PENGASIH.SEKIRANYA BERMINAT HUBUNGI

USTAZ AZMI

H/P 014-2171 141