Monday, 22 November 2010

RAWATAN TRADISIONAL ISLAM: Pusat Perubatan Walinur Syifa.

PUSAT RAWATAN ISLAM WALINUR SYIFA


Pusat Rawatan Islam Walinur Syifa ini ditubuhkan sejak 31 Mei 2000.Kami merawat semua jenis masalah batin yang anda hadapi seperti santau,sihir,saka,dan histeria.Kami juga membantu dan menyediakan khidmat kaunseling untuk anda yang menghadapi masalah penyakit zahir seperti pelbagai jenis barah,jantung,hati,batu karang dan lain-lain lagi.

Kami merawat sesuatu penyakit dengan menggunakan kecanggihan teknologi ayat Al-Quran,ayat-ayat ruqyah yang terdapat dalam Al-Quran serta zikir-zikir para wali yang menghasilkan tenaga dalaman yang TIDAK ada perantaraan JIN,SYAITAN ATAU PUN IBLIS.Antara penyakit yang sering kami tangani ialah masalah rumah tangga,masalah kanak-kanak degil,malas belajar,suka berjalan malam,melawan cakap ibu bapa dan sebagainya.Kami juga menyediakan perkhidmatan mandi bunga untuk menaikkan seri wajah,mempercepatkan jodoh,dan awet muda.Susuk ayat untuk pelaris dan pendinding diri.Kami juga ingin membantu anda yang menghadapi masalah zuriat.Kami juga boleh mengira keserasian anda dengan pasangan anda sama ada sesuai ataupun tidak melalui kiraan tarikh lahir dan scan.

Sabda Rasulullah S.A.W :
Daripada Jabir bin Abdullah dari Nabi s.a.w sabdanya:
"Tiap-tiap penyakit itu(ada) ubatnya. Apabila menepati ubat terhadap penyakit tersebut, maka sembuhlah dengan izin Allah"
(Riwayat Muslim dan Ahmad)

Hubungi :
USTAZ IMAN (PEMBANTU)
(014-217 1141)
 ALAMAT : LOT 2547/A,KG. KUBANG PA’ AMIN,KASAR,17000,PASIR MAS,KELANTAN.

WAKTU RAWATAN :
KHAMIS – SELASA : 8.30 A.M HINGGA 05.30 P.M
JUMAAT : 8.30 A.M HINGGA 06.30 P.M
CUTI : RABU


No comments:

Post a Comment

FOSIL PENAWAR HITAM

FOSIL PENAWAR HITAM Fosil ini pada asalnya dijumpai tertanam di dalam sebuah bukit di kawasan Pantai Timur . Usia fosil ini diang...