widgeo.net

Ahad, 22 Mei 2011

MINYAK BULUH PERINDU

RM350.00
KEGUNAAN MINYAK BULUH PERINDU:
*PELARIS *PENGASIH *PENYAYANG *PENYERI
PELARIS:-Pelaris untuk diri,kedai ataupun pejabat dan juga rumah.Sesuai untuk mereka yang berniaga.Apa saj jenis perniagaan.
PENGASIH:-Dalam masa yang sama ianya dijadikan PENGASIH.Kepada sesiapa yang memiliki atau menyimpannya akan dikasihi semua orang.Insyaallah ini adalah satu usaha.
PENYAYANG:-Orang yang memiliki BULUH PERINDU ini akan disayangi oleh semua lapisan masyarakat,disini akan menambahkan lagi pelaris diri.
PENYERI:-Untuk sesiapa yang hendak dilihat seri wajah,caranya sapu di kening.Seterusnya kena berjumpa Ustaz Nazmi.Minyak BULUH PERINDU ini telah disolat hajat dan dibacakan ayat-2 PELARIS,ayat-2 PENGASIH,ayat-2 PENYAYANG,ayat-2 PENYERI YANG TERDAPAT DALAM Al-QURAN.
TIDAK DIJAMPI DENGAN AYAT-2 JAMPI YANG MELANGGAR HUKUM SYARAK.DAN TIDAK DIASAP DENGAN KEMENYAN.TIDAK ADA KHADAM JIN HANYA AYAT-2 AL-QURAN SAHAJA.
INSYAALLAH IA TIDAK ADA UNSUR-2 SYIRIK.
PEMBELIAN CARA ONLINE
SMS-NAMA PRODUK-KUANTITI-NAMA BANK-JUMLAH BANK IN-TARIKH BANK IN-NAMA ANDA BINTI IBU DAN ALAMAT KE
014-217 1141


NO AKAUN CIMB:0313-0001673-52-7(AZMI B SIDEK)
ATAU KUNJUNGI KAMI DI
CAWANGAN PERTAMA:KOTA BHARU,KELANTAN

CARA-2 KEGUNAAN DAN PEMAKAIAN MINYAK BULUH PERINDU.
 PERTAMA:MENGHADAP KIBLAT.
KEDUA:SAPUKAN SEDIKIT MINYAK BULUH PERINDU DIJARI MANIS KANAN,DAN GOSOK DIJARI MANIS KIRI SERTA SELAWAT 3X DAN DOA"YA ALLAH...JADIKANLAH MINYAK BULUH PERINDU INI PELARIS,PENGASIH,PENYAYANG DAN PENYERI BAGI DIRIKU 1X.KEMUDIAN  KEDUA-DUA JARI MANIS TADI SAPU DI KEDUA-DUA KENING.
CARANYA:SAPUKAN BERMULA DARI PANGKAL KENING HINGGA HUJUNG KENING 3X.KEMUDIAN JARI MANIS KANAN TADI DITEKAN DIATAS BIBIR 1X,DIBAWAH BIBIR 1X.
AMALKAN 1HARI 1X ATAUPUN 2X ATAUPUN PADA MASA-2 TERTENTU.
CARA KEGUNAANYA:DIBAWA BERSAMA SETIAP KALI KELUAR RUMAH.LETAKAN DI BAHAGIAN PINGGANG KE ATAS.SUPAYA SERASI DENGAN DIRI KITA.KALAU AMALKAN SELALU ,SUDAH CUKUP UNTUK MENARIK PELARIS,PENGASIH DAN PENYAYANG.
PERINGATAN:SEBAIK-BAIKNYA MINYAK BULUH PERINDU INI TIDAK BOLEH DI LANGKAH ATAU DIBAWA MASUK TANDAS.YANG SUDAH DISAPU TIDAK APA.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

PELARIS PENYERI, PENDINDING DAN PENGASIH

PELARIS PENYERI, PENDINDING DAN PENGASIH

GADIS INI DIGANGGU OLEH MAKHLUK HALUS

GADIS INI DIGANGGU OLEH MAKHLUK HALUS
GADIS INI DIGANGGU MAKHLUK HALUS

MINYAK BULUH PERINDU ( RM 350.00)

MINYAK BULUH PERINDU ( RM 350.00)
~ KEGUNAAN : SEBAGAI PENGASIH DAN PELARIS. SESUAI UNTUK KEGUNAAN DI RUMAH, KEDAI, PEJABAT DAN LAIN-LAIN.

BOLEH DIDAPATI DI PUSAT PERUBATAN WALINUR SYIFA

BATU-BATU PERMATA,MINYAK BULUH PERINDU,ANAK KERIS DAN LAIN-LAIN LAGI YANG BISA MENJADI PELARIS DIRI,PENYERI DIRI,PENDINDING DIRI DAN PENGASIH.SEKIRANYA BERMINAT HUBUNGI

USTAZ AZMI

H/P 014-2171 141